OVER MIJ

Mijn naam is Heike, en ik ben een Duitse sportwetenschapper, sportpsycholoog, MBSR trainer en systemisch coach. Ik heb gestudeerd in Keulen en heb voorheen in de topsport gewerkt. Momenteel woon ik drie jaar op Texel en run ik met veel plezier mijn eigen EMS-bedrijf.

Ik ben heel dankbaar voor mijn geweldige en vriendelijke klanten die inmiddels ontzettend fit zijn geworden en zich hier elke keer weer volledig inzetten. Voor mij is het belangrijk dat iedereen die hier komt, individuele training en aandacht krijgt om de beste resultaten te behalen. Dat is mijn manier van werken!

Ik vind het erg belangrijk dat de trainingen op een goede techniek zijn gebaseerd, zodat ze intensief en veilig zijn. Bij mij staat de persoonlijke benadering altijd centraal en ik neem de tijd om mijn klanten goed te leren kennen. Hierdoor kan ik op maat gemaakte trainingen aanbieden die passen bij de individuele behoeften en doelen van elke klant.

Als je op zoek bent naar een professionele en persoonlijke benadering van EMS-training, ben je bij mij aan het juiste adres. Ik nodig je graag uit om langs te komen en het zelf te ervaren!